Hava Durumu

Fethiye'deki seri cinayetler 6 yılda çözüldü

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki akaryakıt istasyonunda çalışan iki pompa görevlisinin av tüfeğiyle vurularak öldürüldüğü faili meçhul cinayetin aydınlatıldı. Katil zanlısının 2011'de 3 kişiyi daha öldürdüğü ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2015 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2015 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fethiye'deki seri cinayetler 6 yılda çözüldü
Akaryakıt istasyonunda çalışırken öldürülen Asım Dağlı'nın ağabeyi Mahmut Dağlı 6 yıl önce cinayete kurban giden kardeşinin katilinin 3 kişiyi daha öldürdüğü haberini aldıklarını söyledi. 

Kardeşinin kimseyle husumeti olmadığını, herkes tarafından sevildiğini belirten Dağlı, "Annem öldükten sonra kardeşim bana yadigar kalmıştı. Kardeşimin de iki çocuğu bize emanet kaldı. Yaşadığımız acıyı o kişi de yaşasın. Tek temennimiz bu" şeklinde konuştu.

"KATİL BULUNSA DA BENİM ACIM DİNMEZ"

Akaryakıt istasyonu çalışanı Mustafa Kökçü'nün eşi Zeynep Kökçü de 9 yaşındaki kızının küçük yaşta babasız kaldığını anlattı.

Katil zanlısı için "Allah'ından bulsun" diyen Kökçü, "Cezasını çekmesini istiyoruz. Eşimi kaybettikten sonra zor günler geçirdim. Çocuğuma hem anne hem baba oldum. Katil bulunsa da benim acım dinmez. Bizim çektiğimiz acıları onlar da çeksin" ifadesini kullandı.

Fethiye Emniyet Müdürlüğü'nce oluşturulan 3 kişilik ekip, 10 Aralık 2009'da pompa görevlileri Asım Dağlı (30) ile Mustafa Kökçü'yü (30) parasını gasbettikten sonra av tüfeğiyle öldüren şüphelinin, 2011'de 3 kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle müebbet hapse çarptırılan Salim Olaş olduğunu belirlemişti.

Antalya L Tipi Cezaevi'nde bulunan Olaş hakkında cinayet ve gasp suçundan dava açılmıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.