Hava Durumu

Feyzioğlu'ndan hükümete yanıt

Hüseyin Çelik'in 'Şov yapıyor' açıklamasına Feyzioğlu'ndan cevap gecikmedi

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2014 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2014 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Feyzioğlu'ndan hükümete yanıt

Meclis Başkanı ile görüşen Türkiye Barolar Birliği(TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu açıklama yaptı. AK Parti Hükümet Sözcüsü Hüseyin Çelik'in 'şov yapıyor' yorumuna yanıt verdi. Feyzioğlu şöyle konuştu;

*Eğer böyle olsaydı, biz birinin veya bir kesimin hoşuna gidecek cümleleri sarf ederdik ve tüm Yurttaşlarımız için adil yargılama istiyoruz demezdik.

"KIRICI İFADELER"

*İktidar partisini sözcüsünün söylediklerini dinledim. Kırıcı ifadelerdir. Siyaset olmaması gerektiği şekilde sert bir üslupla ilerliyor. Bizim üslubumuz sert değil bizim nazik bir üslubumuz var.

*Soru şudur başbakana güveniyor musunuzdur? Söylediğimiz de açıktır; Bu bir güven ilişkisi gerektiren bir durum değil, kız alıp vermiyoruz, ticari alış veriş yapmıyoruz. yasal bir işlem yapıyoruz ve yapıcı bir yol izliyoruz. Bu Papa hikayesine benzedi.

BAHÇELİ YANLIŞ YÖNLENDİRİLDİ

*MHP Genel Başkanı'nın açıklamalarını üzüntü ile karşılıyorum. Biz TBMM çatısı altında kırıcı, yapıcı olmayan üsluptan rahatsızız.

* Sanıyorum yanlış bilgilendirilerek böyle bir yorum yaptı. Eğer randevuyu iptal etmeselerdi kendisine doğru bilgilendirme yapacaktır. Çünkü MHP'nin de görüşünü önemsiyoruz.

"MİLAT 2012"

*Asla af yoktur. Milat olarak Temmuz 2012'yi aldık. Çünkü bu tarihte bu parlamento özel mahkemelerini antidemokratik olduğu gerekçesiyle bir kanun çıkarıldı. Geçici 2. madde eklenmiş olmasaydı. Bugün konuştuğumuz bir çok yargılama adil bir şekilde yapılabilecekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.