Hava Durumu

FIFA 21 tanıtım videosu yayınlandı

Futbol tutkunları PES'in yokluğunda bu yıl FIFA'yla oyuna doyacak gibi görünüyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2020 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2020 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
FIFA 21 tanıtım videosu yayınlandı

Konami'nin bu yıl PES 21'in sadece kadro güncellemesi ile çıkacağını açıklamasının ardından tuzu kuru olan FIFA cephesi ellerini ovuşturmaya başlamıştı. EA Sports, bugün ise grafiksel ve oynanışsal açıdan pek bir yenilik sunacağını düşünmediğimiz FIFA 21 tanıtım fragmanı ile karşımıza çıktı.

Kapağında Paris Saint Germain'den Kylian Mbappe, Liverpool'dan Trent Alexander-Arnold, Atletico Madrid'den Joao Felix, Borussia Dortmund'dan Erling Haland yer alan oyun 9 Ekim tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. PC, PlayStation 4 ve Xbox One'ın yanı sıra yeni nesil oyun konsolları olan PlayStation 5 ve Xbox Series X'e de gelecek olan oyun, eski nesilde 59.99 dolar yeni nesilde ise 69.99 dolar olacak.

PES serisinin yaklaşık 7-8 yıldır varlık gösterememesini fırsata çeviren FIFA son 2 yıl içerisinde büyük çaplı yenilikler sunmaya başlamıştı. Ancak bu yıl nesilden nesile geçiş olacağı için büyük bir yenilik beklememek gerekiyor. Frostbite oyun motorunu kullanan FIFA'nın, önümüzdeki yıl Unreal Engine 5'e geçmesi bekleniyor. Artık eskiyen Frostbite motoru ya geliştirilecek ya da dediğimiz gibi seneye Unreal Engine 5'e geçilecek.

Unreal Engine 5'e geçildiği takdirde PlayStation 4 ve Xbox One'ın bu motoru desteklememesinden dolayı FIFA 22 mevcut nesili pas geçebilir ya de eski motor ile karşımıza çıkabilir.

EA Access ve Origin Access Play First sahiplerinin 1 Ekim'de oynamaya başlayacağı FIFA 21'in yine en çok satan futbol oyunu olacağını şimdiden gözümüz kapalı söyleyebiliriz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.