Hava Durumu

FIFA heyeti stadyumu inceledi

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) 2013 U-20 Dünya Kupası'nın oynanacağı illerden biri olan Bursa Atatürk Stadyumununda incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2012 23:41
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2012 23:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
FIFA heyeti stadyumu inceledi

FIFA U-20 Dünya Kupası Organizasyon Komitesi Atatürk Stadı'da incelemelerde bulundu. FIFA'nın Türkiye'ye gönderdiği heyetin başkanı Inaki Alvarez, elektrik ve emniyet mühendisi Blain Buck, bilet ve protokol için görevlendirilen Kevin Pipe, saha zeminini incelemek için görevlendirilen Charles Handerson ve TFF yetkilileri stadyum içinde ve çevresinde detaylı incelemelerde bulundu. Yönetim kurulu üyeleri Recep Bölükbaşı, İsmet Demirel, Nejat Çölek, Genel Müdür Vekili İsmail Özdemir ve Stadyum Müdürü Varol Çorapçıgil incelemelerde bulunan, FIFA heyetine eşlik etti. Erken saatlerde Atatürk Stadyumu'na gelen FIFA heyeti, yeşil beyazlı takımın yöneticileri ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından heyet stadyumda incelemelerde bulundu. Stat zemini, tribünler, güvenlik önlemleri ve basın tribünü hakkında bilgi alan FIFA heyeti, çalışma yapılmasını istediği yerler ile ilgili bilgiler verdi. Heyet, stat dışında ise otopark yerleri ve canlı yayın araçlarının konuşlandırılacağı alanı gezerken, stadın hemen yanındaki Kültürpark içinde taraftarların yemek yiyip eğlenecekleri yerlerde de incelemelerde bulundu. FIFA heyetinin Bursa Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirmiş olduğu incelemeler sırasında heyete eşlik eden Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bölükbaşı, U-20 Dünya Kupası'nın Türkiye'de gerçekleştirilecek olmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ev sahipliği yapacak şehirlerden biri olmaktan dolayı da gurur duyduğunu açıklayan Bölükbaşı, "Toplantıda, bizlere isteklerini belirttiler. Soyunma odaları ve tribünlerle ilgili bir kaç değişiklik istediler. Bizlerde onlara isteklerini en kısa sürede yerine getireceğimizi söyledik. 7 şehri kapsayacak organizasyonda yer alan şehirlerden birisi Bursa. Bu konudan dolayı ayrı bir gururluyuz. FIFA heyeti de ziyaretlerinden memnun kaldılar. İnşallah güzel bir organizasyonda ev sahipliği yaparız"dedi.
Stadyumda yapılan incelemelerin ardından heyet, Özlüce Tesisleri ve Vakıfköy Tesisleri'ndeki antrenman sahalarının zeminlerini de inceledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.