Hava Durumu

FIFA'nın "Hagi mi Alex mi?" oylamasını kazanan belli oldu

FIFA'nın Twitter hesabında yapılan "Kim daha iyiydi?" anketinde Alex de Souza, Gheorghe Hagi'nin önünde yer aldı. Brezilyalı Alex, yıllar önce "Hagi" cevabını verdiği sorunun anketinde oyların yüzde 55,9'unu aldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2021 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2021 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
FIFA'nın "Hagi mi Alex mi?" oylamasını kazanan belli oldu

FIFA.com'un, unutulmaz 10 numaralar arasındaki Rumen Hagi'nin Galatasaray, Brezilyalı Alex'in de Fenerbahçe forması giydiği dönemdeki performanslarına ilişkin başlattığı oylama sona erdi. Ankete 604 binden fazla futbolsever katıldı. Oyların yüzde 55,9'unu alan Alex, az farkla Hagi'yi geride bıraktı.

ALEX YILLAR ÖNCE "HAGI" YANITINI VERMİŞTİ

Alex de Souza 2018 yılında verdiği bir röportajda kendisine sorulan "Hagi mi Alex mi?" sorusuna Hagi yanıtını vermiş ve "Hagi, çünkü o benim küçükken referanslarımdan biriydi. Ufakken, oynarken Hagi'nin yaptıklarına bakıyordum. Galatasaray'a geldiği dönemde de onu takip ediyordum ben. Avrupa'daki dönemi de biliyorum. Bu yüzden çocukken takip ettiğim, bir şeyler aldığım birisiyle kendimi karşılaştırdığım zaman yine aynı cevabı veririm. Dönemler farklı, o tartışılır. Ancak yine de Hagi" ifadelerini kullanmıştı.

1996'dan emekliye ayrıldığı 2001'e kadar Galatasaray'da oynayan Hagi, sarı-kırmızılı ekipte 192 karşılaşmaya çıktı. Alex ise Fenerbahçe formasını, 2004-2012 yılları arasında 344 maçta giydi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.