Hava Durumu

Fikret Orman'dan flaş karar

Beşiktaş yönetimi, dün yaptığı toplantıda olağanüstü seçim kararı ve teknik direktör konularını tartıştı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2015 07:48
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2015 07:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fikret Orman'dan flaş karar
Olağanüstü kongre kararı alınması durumunda tüzük gereği bir ay içinde seçim yapılması gerektiğinden yönetimin ortak kararı ile seçim konusu rafa kaldırıldı. Beşiktaş’ın tüzüğü gereği kongre kararı alan yönetimin bir ay içinde erken seçim yapma zorunluluğu bulunuyor. Dün yapılan toplantıda seçim konusunu enine boyuna tartışan yönetim, alınacak seçim kararının stat ve yeni sezon çalışmalarını çok olumsuz etkileyeceğini düşünerek kongre kararından vazgeçti.

Seçim kararı alınmamasına en büyük sebep, stat inşaatında yaşanan sorunların olası bir seçim kaosunda çözüme kavuşturulmasının zorlaşması olarak gösterildi.

Siyah beyazlı yönetim ayrıca, teknik direktörün henüz belirlenmemesi, yeni sezon çalışmalarının yoğunluğu ve transfer ayına girilmiş olması sebebiyle de erken kongre kararı almaktan vazgeçti.

TEKNİK DİREKTÖR KONUSUNDA YETKİ BAŞKANDA

Teknik direktör konusunu da tartışan yöneticiler, adaylar ile ilgili kendi düşüncelerini ortaya koydular ve bu konuda yetkiyi başkana verdiler. Teknik direktör konusunun, herhangi bir hoca üzerinde uzlaşma ve oylama değil, yöneticilerin düşüncelerini açıklama şeklinde geçtiği öğrenildi. Bütün yöneticileri tek tek dinleyen başkan Fikret Orman’ın ise yöneticilerin düşüncelerini değerlendireceği ve buna göre hareket edeceğini söylediği ifade edildi.

GÖKHAN KESKİN BREZİLYA’DA FUTBOLCU BAKIYOR

Beşiktaş yönetimi tarafından önümüzdeki sezon takım içinde daha faal bir göreve getirilmesi düşünülen Gökhan Keskin, futbolcu bakması için Brezilya’ya gönderildi. Gelecek olan teknik direktöre göre, yardımcı antrenörlüğe de getirilmesi düşünülen Gökhan Keskin için ikinci ihtimal ise sportif direktörlük görevi. Önder Özen’in istifası sonrası bir yıldır boşta olan sportif direktörlüğe bir isim atamak isteyen yönetim bu kişinin ilk etapta siyah beyazlıların eski futbolcusu ve herkes tarafından sevilen bir isim olmasına öncelik tanıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.