Hava Durumu

Filenin Sultanları'ndan Güney Kore maçı yorumları!

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Zehra Güneş, Hande Baladın ve Meryem Boz açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2021 22:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2021 22:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Filenin Sultanları'ndan Güney Kore maçı yorumları!

Haber Global'de yayınlanan 'Az Önce Konuştum' programına konuk olan Filenin Sultanları şu açıklamaları yaptı:

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda en unutamadıkları maç hakkında gelen soruya, 3 oyuncumuz da aynı cevabı verdi. Filenin Sultanları, Güney Kore ile oynanan maçı unutamadıklarını belirtti.

Hande Baladın; Olimpiyat Oyunları'yla ilgili, "Olimpiyatlarda ülkemizi temsil ediyor olmak çok gurur vericiydi. Fakat pandemiden dolayı taraftarlarımızın olmaması elbette üzücü oldu" dedi.

Zehra Güneş ise kadronun iskeletinin oluştuğunu belirterek, "Son dönemde elde edilen başarılar sonrasında bu genç ve tecrübe kazanmış takımla daha çok başarı elde edebileceğimize inancımız tam" açıklamasında bulundu.

Meryem Boz da 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarıyla ilgili konuştu. Milli voleybolcumuz, "Bronz madalya alıyoruz, daha iyi olabilir gümüş veya altın alabilirdiniz diyorlar. Emin olsunlar biz daha çok üzülüyoruz. En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu yüzden en iyisini yapamadığımızda ne kadar üzgün olduğumuzu bilsinler lütfen" ifadelerini kullandı.

Zehra Güneş açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Giovanni Guidetti ile çalışmak çok keyifli ama bir o kadarda zor. Ben voleybol adına ne öğrendiysem, her şeyi ondan öğrendim diyebilirim."

Hande Baladın sözlerine şu şekilde devam etti:

"Tribünlerde artık daha fazla seyirci olduğunu görebiliyoruz. Özellikle salonlarda yüzde 50 kapasitenin üzerinde oynamaya başladık diyebiliriz. Ayrıca bize sosyal medyadan destek vermeleri de bizleri çok mutlu ediyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.