Hava Durumu

Filip Novak'ın yerine Konstantinos Stafylidis

Süper Lig'de şampiyonluğu Medipol Başakşehir'e kaptıran Trabzonspor, Fenerbahçe'ye transfer olması beklenen sol bek Filip Novak'ın yerine Konstantinos Stafylidis'i düşünüyor. Daha önce bordo mavili ekiple el sıkışan Yunan oyuncunun şimdilik beklemede olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2020 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2020 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Filip Novak'ın yerine Konstantinos Stafylidis

Filip Novak'ın Fenerbahçe'ye resmi imza atması beklenirken boşta kalan sol bek pozisyonu için Trabzonspor'un adayları belli oldu. Bordo mavili ekibin daha önce el sıkıştığı Konstantinos Stafylidis'i beklemede tuttuğu söylendi.

Hoffenheim'da görev yapan 26 yaşındaki futbolcu, bu sezon Bundesliga'da 7 maça çıkıp 397 dakika süre aldı ve 1 gol kaydetti.

DİĞER ADAY MARTİN FRYDEK

Sol beke diğer adayın ise Sparta Prag ile kontratı sona eren 28 yaşındaki Martin Frydek olduğu ifade edildi. Çek sol bek, geçen sezon 30 maçta 3 gol 7 asistle oynadı.

FENERBAHÇE, 3 KATINI VERECEK

Novak henüz Fenerbahçe'ye resmi imza atmasa da taraflar büyük ölçüde el sıkıştı.Sarı lacivertliler, Çek oyuncuya önümüzdeki sezon imza parasıyla tam 2.5 milyon euro verecek. Bu rakam Çek sol bekin Trabzonspor'da kazandığının 3 katı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.