Hava Durumu

Film setinde akılalmaz olay: Alec Baldwin yönetmeni öldürdü!

Ünlü oyuncu Alec Baldwin, çekimleri süren filmin setinde yaşanan kaza sonrası 42 yaşındaki görüntü yönetmeni görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2021 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2021 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Film setinde akılalmaz olay: Alec Baldwin yönetmeni öldürdü!

Oscar'a aday gösterilen dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin bir sahnenin çekimi sırasında kurusıkı tabancayı ateşledi ancak silahtan çıkan mermiler hem görüntü yönetmeni hem filmin yönetmenine isabet etti.

Görüntü yönetmeni Halyna Hutchins (42) hayatını kaybederken filmin senaristi ve yönetmeni Joel Souza (48) ise yaralandı.

Yapılan ilk açıklamaya göre olayın kaza olduğu düşünülüyor ancak polis soruşturmanın devam ettiğini ve olayın tüm yönleriyle incelendiğini açıkladı.

Ağır yaralı olarak helikopterle New Mexico Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan 42 yaşındaki Hutchins tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 48 yaşındaki Souza'nın tedavisi ise Christus St. Vincent Bölge Tıp Merkezi'nde sürüyor.

Halyna Hutchins

Santa Fe Şerif Departmanı'ndan yapılan açıklamada "Alec Baldwin sorgulandı ve serbest bırakıldı. Hiçbir suçlama ve tutuklama yapılmadı" denildi. Bonanza Creek Çiftliği'nde sürdürülen çekimlere ara verildi.

BİRKAÇ SAAT ÖNCE FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

Alec Baldwin, yaşanan kazadan birkaç saat önce sosyal medya hesabından setten fotoğraf paylaşmıştı.

Baldwin'in silahından çıkan kurşunlar nedeniyle hayatını kaybeden Halyna Hutchins, iki gün önce "Rust" filminin setinden fotoğraf paylaşmış.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.