Hava Durumu

Final ağır yaralı

Play-off mücadelesi veren İstanbul Beylikdüzü karşısında son çeyrekte farkı 6 sayıya kadar indirse de geri dönüşe imza atamayan Finalspor, üst üste 8. yenilgisini alarak kötü gidişatını sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Final ağır yaralı

Türkiye Basketbol Ligi'nde 28. haftanın açılış maçında Final Gençlik, İstanbul Beylikdüzü'nü konuk etti. Final Okulları Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye Philip Brown'un 3 sayılık basketiyle başlayan rakibi karşısında ilk dakikalarda Tucker ve Harris ile sayılar bulan Kırmızı Beyazlılar, birinci periyodu 14-24 geride geçti. İkinci çeyreğe Polat Kocaoğlu'nun üçlüğüyle hızlı bir giriş yapan Bursa temsilcisi, Cihad Şahin, Can Uzun ve Harris'in basketleriyle soyunma odasına girerken farkı 7'ye çekti: 33-40.

GERİ DÖNEMEDİ

Karşılıklı sayılarla başlayan üçüncü periyotta ev sahibi ekip, Tucker'ın etkili performansıyla ayakta kalmaya çalışsa da Beylikdüzü, Alican, Johnson ve Uğur Can'ın basketleriyle aradaki mesafeyi korumayı başardı. Son çeyreğe 51-64 geride başlayan Finalspor, Anthony Tucker ve Harris'in üst üste ürettiği sayılarla durumu 58-64'e taşısa da sonunu getiremedi. Elijah Johnson performansıyla takımı sırtlayarak Bursa temsilcisine geri dönüş şansı tanımadı ve Final parkeden 74-84 mağlup ayrıldı. (Ozan DEMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.