Hava Durumu

'Fındık' hayatını kaybetti!

Geçtiğimiz günlerde gençlik hastalığına yakalanan ve öğrenci üniformasıyla çekilen fotoğraflarıyla herkesin sevgisini kazanan 'Fındık' tedavi gördüğü klinikte hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2020 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2020 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Fındık' hayatını kaybetti!

Geçtiğimiz günlerde gençlik hastalığına yakalanan ve öğrenci üniformasıyla hepimizin kalbinde taht kuran 'Fındık', tedavi gördüğü klinikte hayatını kaybetti.

Tokat'ın Turhal ilçesinde mezarlıkta bulunan ve 'Fındık' adı verilen yavru köpek, Kayacık Köyü Şehit Haluk Yılmaz İlkokulu'nun maskotu olmuştu. Yakalandığı 'gençlik hastalığı' nedeniyle tedaviye alınan Kayacık Şehit Haluk Yılmaz İlkokulu'nun maskotu 'Fındık' hayatını kaybetti.

Köpek Fındık, geçtiğimiz hafta rahatsızlanmış, önce Turhal Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne oradan da Ankara'da özel bir kliniğe getirilmişti.

"3 haftalık mücadeleyi kaybettik"

Fındık'ın ölüm haberini, Veteriner Tekniker Yağmur Denli duyurdu. Denli Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Fındık'ın küçücük bedeni bu hastalığa daha fazla dayamadı. Fındık pes etti. 3 haftalık mücadeleyi kaybettik. Elimizden gelen her şeyi yaptık, bütün müdahalelere rağmen Fındık'ı kurtaramadık. Lanet hastalığa yenik düştük. Bu süreçte bizimle emek ve yürek birliği yapan binlerce kişiye teşekkür ederiz. Huzurla uyu meleğim" ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.