Hava Durumu

First Lady'lerin 'pişti' problemi

ABD First Lady'lerinin konuklarla aynı kıyafeti giymemek için özel tasarım giysileri tercih ettiği ortaya çıktı. Eski first lady Laura Bush bir davette 4 kadınla aynı kıyafeti giydiğini görünce hemen üstünü değiştirmiş.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2021 08:49
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2021 08:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
First Lady'lerin 'pişti' problemi

"Pişti olmak" diye adlandırılan, bir etkinlikte bir davetliyle farkında olmadan aynı kıyafeti giyme olayının, ABD 'first lady'leri için büyük problem olduğu anlaşılıyor.

Eski ABD Başkanı George Bush'un eşi Laura Bush'un, 2005'ten 2009'a kadar özel kalem müdürü olan Anita McBride, eski 'first lady'nin davetlerde "pişti" olmamak için sadece özel tasarım kıyafet giydiğini açıkladı. McBride, first lady'lerin sıradan alışveriş yapmamalarının stratejik bir nedeni olduğunu söyledi. Diğer konuklarla aynı kıyafeti giymekten kaçınmak amacıyla tüm first lady'lerin tasarımcılarla çalıştığını belirten McBride, "Laura Bush herkese satışı olan kıyafetleri tercih etmemesi gerektiğini 2006'da bir Beyaz Saray resepsiyonunda yaşayarak öğrendi" dedi.

Kıyafet yenilemiş

McBride, "2006'da Kennedy Merkezi Onur Ödülü için Beyaz Saray'da verilen resepsiyonda First Lady Laura Bush, Oscar de la Renta'nın özel tasarım olmayan kırmızı zarif bir elbisesini giymişti. Ama elbisenin davete katılanlar arasında popüler bir seçim olduğu ortaya çıktı" diye konuştu. McBride, konukları karşılama sırasında elbisesini giyen 4 kadının daha olduğunu fark eden Laura Bush'un hızla yukarı çıkıp üstünü değiştirdiğini anlattı. Siyah dantel bir elbiseyle geri dönen eski first lady o zaman "Kırmızılı dört kadın arasında Laura Bush" başlığıyla ABD gazetelerine manşet olmuş.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.