Hava Durumu

Fiyatını indirmezse anlaşma yok!

Bursaspor'la Ataberk Dadakdeniz arasında her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Sosyal medya hesaplarından Yeşil Beyazlı kulüple takibi bırakan genç file bekçisinin takıma geri dönmesinin tek şartı istediği ücrette indirim yapması.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2021 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2021 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fiyatını indirmezse anlaşma yok!

HABER/ SÜHA GÜRSOY

ÖZER HURMACI VEDA ETMİŞTİ

Bursaspor'da geçen sezon sözleşmesi sona eren oyuncuların ikisi dışında tamamıyla yeniden sözleşme imzalandı. Cüneyt Köz, İsmail Can Çavuşluk, Aykut Akgün ve son olarak Onur Atasayar Yeşil Beyazlı kulüple mukavelelerini yeniledi.

Özer Hurmacı yayınladığı mesajla Yeşil Beyazlı kulübe veda ederken, sözleşmesi sona eren Ataberk Dadakdeniz konusunda hiçbir ilerleme sağlanamadı. Sezon içinde adı Göztepe ile anılan, transfer döneminde de Kocaelispor'la görüşen 22 yaşındaki eldiven Bursaspor da dahil henüz herhangi bir kulübe imza atmadı.

İKİ RAKAM ARASINDA FARK VAR

Ataberk'in bonservisinin elinde olmasına karşın boşta kalmasının istediği yüksek ücret olduğu ifade edildi. Bursaspor'la yaptığı görüşme ücret konusunda tıkanan genç eldivenin Yeşil Beyazlı kulübün kendisine sunduğu rakam ile istediği ücret arasında büyük bir fark olduğu bildirildi. Her iki taraf da bu konuda geri adım atmazken, Bursaspor tavrını ortaya koydu ve genç eldivene, 'Ücretinde indirime gitmezsen anlaşma yok' restini çekti.

Çalışmalarını Bursa'da tek başına sürdüren Ataberk'in bundan sonra nasıl bir tavır sergileyeceği belirsizliğini koruyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.