Hava Durumu

Flaş transfer! PSG'den Bursa'ya

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Mudanyaspor, 5 sezon Paris Saint-Germain forması giyen 20 yaşındaki Onquene Ntah Simon’u renklerine bağladı. Bursa temsilcisi ayrıca Kamerunlu futbolcu Arsene Etah’ı da kadrosuna kattı.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2015 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2015 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Flaş transfer! PSG'den Bursa'ya
5 SEZON OYNADI

Bölgesel Amatör Lig’de bu sezon zirveyi hedefleyen Mudanyaspor transfer bombalarını patlattı. Bursa temsilcisi Fransa’nın dev kulübü Paris Saint-Germain’de forma giyen Onquene Ntah Simon’u transfer etti. PSG’nin altyapısında 5 sezon forma giyen ve attığı gollerle ön plana çıkan Simon, Mudanyaspor’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

\"\"

IBRA’YI HER GÜN GÖRÜYORDUM

20 yaşındaki golcü futbolcu, “Futbola 12 yaşında başladım. PSG’de 5 yıl forma giydim. Ibrahimovic’i her gün görüyordum. Onu kendime örnek alıyorum. Bir dönem de Belçika’nın yolunu tuttum ancak bazı şeyler istediğim gibi gitmedi. Şimdi Mudanyaspor’dayım. Buradaki ilgi gerçekten beni mutlu etti. Bu sezon en az 20 gol atmayı hedefliyorum. Bana inanları mahcup etmeyeceğim” ifadelerini kullandı.

\"\"

GENÇ YETENEKLER

Mudanyaspor, Onquene Ntah Simon ile birlikte kadrosuna bir başka Kamerunlu futbolcu Arsene Etah’ı da kattı. 21 yaşındaki futbolcu Simon gibi forvet mevkiinde oynuyor. Her iki futbolcu için de dün Mudanya’da imza töreni yapıldı. Törene başkan Recep Günay, Haspek yönetim kurulu başkanı Hasan Peksoy ile birlikte teknik heyet ve yöneticiler katıldı. 

\"\"

Yeni transferlerin Mudanyaspor’a katılmasında büyük pay sahibi olan Haspek yönetim kurulu başkanı Hasan Peksoy, futbolculara ve kulübe gömlek hediye etti. Ayrıca Mudanyaspor Kulübü Başkanı Recep Günay, Peksoy’a katkılarından dolayı plaket takdim etti. Barış YALIM'ın haberi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.