Hava Durumu

Foxconn, iPhone 12 üretimi için adımı atıyor

Apple'ın önde gelen tedarikçilerinden olan Foxconn, iPhone 12 üretimi için somut adımları atmaya başladı. Firma, modelin üretim sürecine yönelik yapılan hazırlıklarda son aşamaya yaklaşıyor. Firma, halihazırda çalışanı olan kişilere, yeni işe alım süreçleri hakkında talepte bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2020 21:53
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2020 21:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Foxconn, iPhone 12 üretimi için adımı atıyor

Yeni modelin üretimi için yeni insan kaynağı oluşturmak isteyen Foxconn, hem yeni çalışanlarının hem de şimdiki çalışanlarını mutlu edecek bir program belirledi. Programa göre yeni bir çalışanı önerip işe başlamasını sağlayan personel prim alacak.

iPhone 12 üretimi için personel alımı

Çin'in önde gelen üreticilerinden olan Foxconn için yeni haber geldi. Ülkenin doğusunda yer alan Zhengzhou şehrindeki fabrikası için yeni çalışan arayışında olan firma, insan kaynağını halihazırda çalışanı olduğu kişilerin yakınlarından temin etmeye çalışıyor. Beraberinde ödül sistemi de getiren bu programla birlikte çalışanların daha özverili çalışması hedefleniyor.

iPhone 12 üretimi için gelecek olan yeni çalışanlar için davet eden personele 9.000 yuan (1.290 dolar) kadar prim ödenebileceği belirtiliyor. Böylelikle firma, daha çok çalışana ulaşabilmeyi sağlayabilecek.

Öte yandan Apple'ın Foxconn'dan 80 milyon adet iPhone 12 siparişi verdiği de ortaya çıkan iddialar arasında. Ancak üretimin farklı koşullara bağlı olacak şekilde değişebileceğine dair iddialar da bulunuyor. Özellikle önceki seri modellerin de üretimine devam edilebileceği belirtiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.