Hava Durumu

Fransa'da korkunç saldırı! 3 polis öldü

Fransa ulusal polis teşkilatı üç polisin öldürüldüğünü, birinin ise yaralandığını açıkladı. AFP haber ajansı kısa bir süre önce Twitter'da Fransa'nın orta kesiminde üç polisin vurularak öldürüldüğünü savcılık kaynaklarına dayandırarak bildirmişti.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2020 08:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2020 08:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fransa'da  korkunç saldırı! 3 polis öldü

Fransa'da aile içi şiddet vakasına müdahale etmek için olay yerine giden üç polis öldürülürken bir polis yaralandı. Saint-Just kenti Belediye Başkanı Francois Chautard polislerin aile içi şiddet vakasına müdahale etmek için olay yerine gittiğini söyledi. Fransa BFMTV televizyonu da olay yerine giden polislere 48 yaşındaki bir saldırganın ateş açtığını ve bulunduğu binayı ateşe verdiğini bildirdi.

SALDIRGAN ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ

Fransa'nın çok izlenen televizyon kanallarından BFMTV'ye konuşan Fransız General Laurent Bitouzet, saldırganın kaçtığını açıkladı. Yaşamını kaybeden polis memurlarının sırasıyla 21, 37, 45 yaşlarında olduğu duyuruldu. Yaşananların ardından insan avı devam ederken Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin bir açıklama yaptı. Darmanin, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada saldırganın ölü olarak ele geçirildiğini açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.