Hava Durumu

Friends yıldızları özel bölümden ne kadar kazanacak?

Friends oyuncularının bir saatlik özel bölüm için 2.5 milyon ila 3 milyon dolar arasında ücret alacağı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2021 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2021 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Friends yıldızları özel bölümden ne kadar kazanacak?

Dünyanın en popüler dizilerinden biri olan Friends'in uzun zamandır beklenen özel bölümüyle ilgili hayranlar arasında tartışmalar sürerken, ilk fragman sonrası gündeme oyuncuların alacakları ücretler geldi.

The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow ve David Schwimmer'dan oluşan oyuncu kadrosu, bir saatlik özel bölüm için 2.5 milyon dolar ila 3 milyon dolar arasında ücret alacak.

Kadronun, diziden elde ettiği gelir bununla sınırlı değil. Oyuncular, dizinin sendikasyon gelirinin de yüzde ikisini elde ediyor. Bu da her yeni gösterim için 20 milyon dolarlık kazanç anlamına geliyor.

Friends oyuncuları ilk zamanlarda bölüm başına yaklaşık 22 bin 500 dolarlık ödeme alıyorlardı. Ancak dizinin artan popülaritesi ve elde ettiği başarı sonrası ödemeler de artmaya başladı. 9. sezona gelindiğinde bölüm başına ücretler yaklaşık 1 milyon dolara ulaşmıştı.

HBO Max'te 27 Mayıs'ta yayınlanacak özel bölümde, oyuncu kadrosunun yanısıra David Beckham, Lady Gaga, Reese Witherspoon, Cara Delevigne, Justin Bieber ve Kit Harrington gibi isimler yer alacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.