Hava Durumu

Furkan Emre Ünver: Transferlerinden çekinmiyoruz

Yeşil Beyazlılar'ın başarılı savunmacısı Adana Demirspor maçı öncesi iddialı konuştu. Rakiplerine göre avantajları olduğuna dikkat çeken Furkan, "Rakiplerin transfer yapmasından çekinmiyor ve etkilenmiyoruz." ifadelerini kulandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2021 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2021 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Furkan Emre Ünver: Transferlerinden çekinmiyoruz

Bursasporlu Furkan Emre Ünver, Antalya kampında Sönmez Medya'ya konuştu:

İKİNCİ YARI ZORLU GEÇECEK

Bursaspor'da bu sezon performansıyla takımın banko isimlerinden biri haline gelen Furkan Emre Ünver, Yeşil Beyazlılar'ın Antalya kampında Sönmez Medya'nın sorularını yanıtladı. 23 yaşındaki futbolcu ligin ikinci yarısının daha zor geçeceğini bildiklerini ve buna göre çalıştıklarını söyledi. Furkan, "Liglerin hepsinde ikinci yarılar daha zorlu geçer. Ligin ilk yarısını iyi tamamladık. Takımımızda iyi bir hava var. Ligin ikinci yarısındaki zorluğu kolay hale getirmek için çok çalışmalıyız. Adana Demirspor maçı önemli. Zor bir maç olacak. Onlar da takıma takviyeler yapıyor. Ama bizim buradaki en büyük avantajımız takım olmamız. Elimizden gelenin en iyisini yaparak Bursaspor'a yakışır mücadeleyle maçı kazanmak istiyoruz." dedi.

BİZİM TAKIM BİR AİLE OLDU

Transfer tahtasının kapalı olmasının ve rakiplerinin kadrolarını güçlendirmesinin kendilerini etkilemediğini dile getiren Furkan Emre Ünver, "Takımda kendi aramızda rakiplerimizin transferlerini konuşuyoruz ama etkilendiğimizi hiç düşünmedim. Sezon başında da durum böyleydi. Çünkü birbirimize, hocamıza, yönetimi-mize, başkanımıza güveniyoruz. Biz burada bir aile olduk ve bu ailenin de gücünü ligin ilk yarısında gösterdik. Daha çok gücümüzün olduğunu ligin ikinci yarısında göstereceğiz. Birçok takımda forma giydim ama ben bu arkadaşlık ortamını başka bir yerde görmedim. Bu da sahaya yansıyor bence. Bu nedenle rakiplerin transfer yapmasından çekinmiyor ve etkilenmiyoruz." diye konuştu.

DAHA İŞİMİZ BİTMEDİ

"Türkiye'nin bizi konuşmasından çok mutlu olduk. Çünkü insanların tekrar Bursaspor'a dönmesi lazımdı. Hem Bursamızın hem Türkiye'nin yüzünü Bursaspor'umuza çevirmesi lazımdı. Hocamız da bizimle hep bu şekilde konuştu. Bursa'yı ve Bursaspor'u tekrar ayağa kaldıracak takım, bizim takımımızdı. Biz bunu bir nebze başardık. Aslında daha işimiz bitmedi. İnşallah takımımızı Süper Lig'e çıkardığımızda tüm Türkiye bizi konuşuyor olacak.

FORMANIN DEĞERİNİ BİLİYORUM

"97 jenerasyonu takımından hepimizin aynı anda çıkması çok doğal bir durum değildi aslında. Çünkü Bursaspor'un bu zamana kadar çok iyi kadroları oldu bu zamana kadar. Ben de şanssız sakatlıklar yaşadım. Ama kısmet bu güneymiş, her zaman bugünü bekledim. Bunu hayal ettim. Sahadan çok ayrı kaldım. Onun da değerini biliyorum O yüzden çok daha sahiplendiğimi söyleyebilirim."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.