Hava Durumu

Futbol dünyasını sarsacak paralel açıklaması

Eski futbolcu Ümit Karan, darbe girişiminin yankıları sürerken futboldaki paralel yapılanma hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Futbol dünyasını sarsacak paralel açıklaması
Kısıklı Meydanı'nda yapılan demokrasi nöbetine katılan eski futbolcu Ümit Karan, darbeciler nedeniyle yıllardır büyük sıkıntı yaşadığını belirterek, "Spora başladığım ilk günden beri bunlar futbolun içindelerdi. En iyi olduğum dönemde bile beni milli takıma almadılar. Şike davasında cezaevine girdiğimde, beni hapisten çıkartmak için eşimden 150 bin dolar para istediler" dedi.

Kısıklı Meydanı'nda yapılan demokrasi nöbetine eski futbolcu Ümit Karan da katıldı. Darbecilerden dolayı uzun yıllar büyük sıkıntı çektiğini ifade eden Karan çok konuşulacak sözler söyledi.

İşte Ümit Karan'ın Kısıklı Meydanı'ndaki açıklamaları:

"EN İYİ DÖNEMİMDE BENİ MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRMADILAR"

"Spora başladığım ilk günden beri bunlar futbolun içindelerdi. En iyi olduğum dönemde bile beni milli takıma çağırmıyorlardı. Kendilerinden olmayan insanları dışlıyorlardı. O günden beri bu mücadeleyi sürdürüyorum."

"ŞİKE DAVASIYLA YILLARDIR HAKKIM YENİLİYOR"

"Sadece kamu kurumlarından değil, büyük bir temizlik lazım. Şike davasıyla yıllardır hakkım yeniliyor ve sırf bu yüzden teknik direktör olamıyorum. Şike davası sürecinde cezaevine girdiğimde eşimden 150 bin dolar para istediler ki beni çıkartsınlar diye. Ben hiçbir zaman bu vatan hainlerine biat etmediğim için beni hep bitirmeye çalıştılar. Futbol camiasında bu terör örgütüne hizmet ettiği bilinen kişiler var, bir de bilinmeyenler var. O perde arkasındaki isimlere kadar hepsi temizlenmeli. Ben bunun savaşını vereceğim."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.