Hava Durumu

Futbolcu dehşet saçtı

Anytalya'da meydana gelen aile kavgasında amatör futbolcu 23 yaşındaki Mehmet Nihat Memiş, tartıştığı kayınpederi 48 yaşındaki Rıfat Sezgin’i göğsünden bıçakladı. Göğsüne saplanan bıçağı çıkararak damadının göğsüne saplayan Sezgin, daha sonra yaşamını yitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2013 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2013 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Futbolcu dehşet saçtı

Olay, dün saat 21.30 sıralarında Kepez İlçesi Fabrikalar Mahallesi Fikri Erten Caddesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Kocasından şiddet gördüğünü iddia eden ikiz bebeklerine 8 aylık hamile Nilüfer Memiş, durumunu Alanya’da oturan babasına bildirdi. Alanya’dan Antalya’ya kızının evine gelen Rıfat Sezgin, burada damadı Kadriyespor’un amatör futbolcusu Mehmet Nihat Memiş’le tartışmaya başladı.

BIÇAĞI GÖĞSÜNDEN ÇIKARIP DAMADINA SAPLADI

Tartışmanın büyümesi üzerine damat Mehmet Nihat Memiş, iddiaya göre elindeki bıçağı kayınpederi Rıfat Sezgin’in göğsüne sapladı. Göğsündeki bıçağı çıkararak damadının göğsüne saplayarak yaralayan Rıfat Sezgin, evden çıkıp apartmanının önünde yığıldı. Görgü tanıklarının çağırdığı sağlık ekipleri, kayınpeder Sezgin’in duran kalbini çalıştırmak için yaklaşık 1 saat uğraştı ancak kurtaramadı. Yaralı damat Memiş de çağrılan ikinci bir ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü. Nilüfer ve Mehmet Nihat Memiş çiftinin komşuları, futbolcu Mehmet Nihat Memiş’in eşine uzun zamandır şiddet uyguladığını iddia etti. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Sezgin’in cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

5 KULÜP DEĞİŞTİRDİ

Futbolcu Mehmet Nihat Memiş, 2003 yılında Antalya Büyükşehir Belediyespor’un alt yapısından yetişti. 2005’te Varsakspor’a transfer olan Memiş, 2008 yılında Konyaaltı Belediyespor’a gitti. Burada 1 sezon oynadıktan sonra 2009’da Kaş Gençspor’a giden Mehmet Nihat Memiş, 2011 yılında Kadriyespor’a geçti. 2 yıldır futbol oynamadığı belirtilen Memiş, halen Kadriyespor’un futbolcusu olarak görülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.