Hava Durumu

Futbolcular Bursa Gürsu Adrenalin parkta güç topladı

Bursa Gürsu'nun doğal zenginliklerinden olan Adrenalin Park Tesisi, doğa ve adrenalin severlerin yanında futbolcuları da ağırlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2020 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2020 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Futbolcular Bursa Gürsu Adrenalin parkta güç topladı

Gürsu Belediyesi'nin Ericek'te bulunan Adrenalin Park Tesisi, doğa sporlarını, adrenalini ve doğayı seven misafirlerinin yanında futbolcular için de hem kamp hem de dinlenme mekanı olarak hizmet veriyor.

Ağaköy Futbol Takımı, Adrenalin Park'ın muhteşem doğasında, yeni sezon için güç toplarken, doğa sporlarıyla da keyifli anlar yaşadı.

"Yeni yüzüyle hizmet vermekte olan Adrenalin Parkımız en heyecan duyduğum projelerimizden biri" diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Tesisimizin gençlerimizin spor yapma olanaklarına değer katmasından mutluluk duyuyorum. Misafir ettiğimiz futbolcularımızın geçirdikleri keyifli zamanların enerjisiyle başarılarını arttırmalarını diliyorum. Tesisimizde yaptığımız çalışmalarla sosyal donatı alanlarını tamamen yeniledik. İlçemizin doğa turizminin gelişiminde büyük payı olan Tesisimiz; doğal güzelliği, hobbit evleri, yenilenen tesis kimliğiyle hizmet ve bungalov evlerde konaklama konforu, spor etkinlikleri imkanı, piknik alanları, çeşitli kültürel etkinliklere ev sahipliği yapabilme olanağı ve sunacağı daha birçok olanakla ilçemizin simge değeri olarak hizmet vermekte. İnşallah en kısa zamanda koronavirüs salgınından kurtulduğumuzda, tüm doğa tutkunlarını Tesisimiz'in bu güzelliklerini yaşamaları için misafir etmeyi bekliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.