Hava Durumu

Galatasara'ın ilk 11'i belli oldu

Galatasaray, Süper Lig'in 13. haftasında Fatih Karagümrük'e konuk oluyor. Saat 19.00'da başlayacak mücadele öncesinde sarı kırmızılıların ilk 11'i belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2020 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasara'ın ilk 11'i belli oldu

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, Fatih Karagümrük ile kkarşı karşıya geliyor. Saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.

Zorlu mücadelenin canlı anlatımını haberimizden takip edebilirsiniz.

Ligde 12. haftayı bay geçen sarı kırmızılı ekip, çıktığı 11 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı. Galatasaray, topladığı 23 puanla bir maçı fazla lider Aytemiz Alanyaspor'un 3 puan gerisinde 2. sırada yer aldı. Sarı-kırmızılı ekip, haftaya yine bir maçı fazla olan Fenerbahçe'nin de averajla önünde girdi.

Bu sezon yeniden Süper Lig'de mücadele eden Fatih Karagümrük ise 12 maçta 4 galibiyet elde ederken, 5 beraberlik, 3 yenilgi gördü. Kırmızı-siyahlı takım, topladığı 17 puanla 9. sırada yer buldu.

GALATASARAY'DA 5 EKSİK

Sarı-kırmızılı ekipte 5 futbolcu, Fatih Karagümrük'e karşı forma giyemeyecek.

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan ve takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Ryan Babel ile Radamel Falcao, Fatih Karagümrük'e karşı da oynayamayacak. Üç futbolcu da koronavirüs testleri pozitif çıkması nedeniyle süre alamayacak.

Bir süredir sakatlığı sebebiyle sahalardan uzak kalan Marcelo Saracchi ise takımla çalışmalara başlarken teknik direktör Fatih Terim'in görev vermesi durumunda maça çıkabilecek.

4 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Galatasaray'da Taylan Antalyalı, Younes Belhanda, Marcao ve Christian Luyindama, Fatih Karagümrük maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu futbolcular, kart görmeleri durumunda 14. haftadaki Göztepe müsabakasında forma giyemeyecek.

SON 7 RESMİ MAÇINDA KAYBETMEDİ

Sarı-kırmızılı ekip, yaptığı son 7 resmi maçta mağlubiyet yaşamadı.

Son yenilgisini ligin 5. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a karşı yaşayan Galatasaray, sonrasında çıktığı 6 Süper Lig müsabakasında 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Sarı-kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki bir maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Kazandığı son 3 resmi karşılaşmada kalesini gole kapatan Galatasaray, mağlup olmadığı 7 maçlık süreçte ise sadece 3 gol yedi. Fatih Terim'in öğrencileri, 14 kez fileleri havalandırdı.

G.SARAY'IN İLK 11'İ: Okan, Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Emre Akbaba, Emre Kılınç, Feghouli, Oğulcan, Diagne.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.