Hava Durumu

Galatasaray'a bir Japon daha

Yeni sezon hazırlıklarına yarın Selçuk İnan yönetiminde başlayacak Galatasaray'da transfer çalışmaları da devam ediyor. Scout ekibinin son olarak Japonya-Sırbistan maçında takip ettiği 26 yaşındaki Japon ön libero için devreye girme hazırlığı yapan sarı-kırmızılı ekip, futbolcu ve takımı ile görüşme kararı aldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2021 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2021 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'a bir Japon daha

Galatasaray, 19 Haziran'da yeni başkanını seçecek ama transfer çalışmaları da aksatılmıyor.

Sarı-kırmızılı takımın scout'ları yeni gelecek yönetim ve teknik heyet için oyuncu aramaya devam ederken Avrupa Şampiyonası'nda yer almayan Sırbistan'ın genç oyuncularla çıktığı Uzakdoğu turu Galatasaray'ın yakın takibinde...

Avrupa'nın üst düzey liglerinde oynamayan ve yerel ligde forma giyen oyunculardan kurulu takım izleniyor. Sırplar son olarak Japonya ile karşı karşıya geldi.

Jovic, Makaric ve Pavlovic gibi oyuncular takip edilse de Japonların ön liberosu Hidemasa Morita etkili futboluyla öne çıkmayı başardı. 26 yaşındaki oyuncu bitmek bilmeyen enerjisiyle büyük beğeni topladı.

Ayrıca Portekiz'in alt sıra takımlarından Santa Clara'da oynaması da not edildi. 7 Ocak'ta bedelsiz Portekiz'e giden Morita'nın önceki maçları da mercek altına alınırken hazırlanan raporda, "Tam Galatasaray'a göre" yorumu yapıldı.

Morita ve Santa Clara'yla menajerler aracılığıyla bir görüşme yapılacak.

SÖZ ALDI

Devre arasında Santa Clara'ya transfer olan ve kısa sürede kendisini gösteren Morita'nın hedefleri büyük bir takıma transfer olmak istediği belirtiliyor. 2024'e kadar sözleşmesi bulunsa da bedelsiz gelmesi nedeniyle ayrılırken kendisine kolaylık sağlanması konusunda Portekiz ekibinden söz aldığı belirtiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.