Hava Durumu

Galatasaray'a transferi onaylanmayan Warda, hocasıyla tartıştı

Galatasaray'dan teklif alan PAOK'un Mısırlı sol kanat oyuncusu Amr Warda'nın, transferine izin verilmemesi antrenmanda Razwan Lucescu ile kavga ettiği belirtildi. Lucescu ile yaptığı görüşmenin ardından Warda sahadan ayrıldı ve takımın kaldığı otele gitti. Warda'nın öğleden sonraki idmana katılmadığı aktarıldı. Lucescu'nun Warda olayından sonra futbolculara bir konuşma yaptığı ifade edildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2021 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2021 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'a transferi onaylanmayan Warda, hocasıyla tartıştı

Mostafa Mohamed'in Milli Takım'dan arkadaşı 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Amr Warda, Galatasaray'dan gelen teklifi kabul etmeyen PAOK kulübüne öfkeli. Warda, bu sebeple yapılan antrenmana çıkmadı.

OTELE DÖNDÜ

Amr Warda sabah saatlerinde Lucescu ile yaptığı görüşmenin ardından sahadan ayrıldı. Takımın kaldığı otelde döndü. Öğleden sonra yapılan idmana katılmadı.

"KİMSE TAKIMIN ÜSTÜNDE DEĞİL"

Lucescu öğleden sonraki idmandan önce PAOK oyuncularına diğer şeylerin yanı sıra anlamlı bir şekilde Warda olayını anlattı: Kimse takımın üstünde değil ve olmayacak!

ASLAN, BEDELSİZ ALMAYA ÇALIŞIYOR

Lucescu ile kavgasının arkasında Warda'nın Galatasaray ile anlaşmasının yattığı iddia edildi. Mısırlı oyuncunun İstanbul'a taşınmak için PAOK'u zor durumda bırakıp bonservisini bedelsiz almaya çalıştığı gündeme getirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.