Hava Durumu

Galatasaray açıkladı! Kulüp stadı...

Galatasaray Kulübü, sponsorluk anlaşması için tören düzenlerken başkan yardımcısı Yusuf Günay, Türk Telekom Stadı'nın kapasitesini 62 bin 500'e çıkaracaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2019 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2019 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray açıkladı! Kulüp stadı...

Mustafa Cengiz, "Bazen rakiplerimizle rekabetimiz alevleniyor. Taraftarımızın bütün provokasyonlara, ajan provokatörlere dikkat etmelerini istiyorum. Son haftalar gösterdi ki Galatasaray'a karşı bir cephe ve algı yönetimi var. Varsa bu cepheyi de oyunları da bozarız. Bizim camiamızın gücü buna rahatlıkla yeter" dedi.

Galatasaray'ın yeni imzaladığı sponsorluk anlaşmasında başkan Mustafa Cengiz, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bütün kulüplerin hakemleri eleştirirken objektif olması gerektiğini vurgulayan Cengiz, "Türk futbolunun en büyük rahatlama noktası, futboldur. Lütfen toplumun dinamikleriyle oynamayın. Biz rakiplerimize değerli diyoruz. Kendimize duyduğumuz saygıdan bunu diyoruz. Rakiplerimizin bazıları şampiyonluklarımıza 'lekeli şampiyonluk' diyor. Bütün yöneticiler, kendi takımlarının formalarını bir kenara bırakıp hakemlere direktif vermeliler" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.