Hava Durumu

Galatasaray'da ayrılmaz ikiliye ödül!

Yakın arkadaş olmalarının yanı sıra son haftalardaki performanslarıyla ilk 11'in değişmez isimleri haline gelen Donk ve Ömer'le masaya oturulacak. Donk'a 1 yıllık sözleşme önerilirken Ömer Bayram'ın ücretinde iyileştirilme yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2020 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2020 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'da ayrılmaz ikiliye ödül!

Galatasaray Yönetimi, başarılı bir form grafiği yakalayan iki futbolcusu, Ryan Donk ve Ömer Bayram'ı sezon sonunda ödüllendirmeye hazırlanıyor... Sarı kırmızılılarda sergiledikleri futbolla ilk 11'in değişmez isimleri haline gelen iki futbolcuya yeni kontrat teklif edilecek.

Ryan Donk ile nikah tazeleyecek olan yönetim, Hollandalıya 1 yıllık sözleşme sunacak. Donk'un attığı üç golün de pasını veren ve şu anda Süper Lig'in asist kralı olan Ömer Bayram'a da yeni sözleşme teklif edilecek. Sözleşmesi 2020-21 sezonunda sona erecek olan milli futbolcuya önümüzdeki yıldan itibaren başlayacak şekilde 2+1 sezonluk yeni kontrat önerilecek.

Orta sahadaki performansı ile ilk 11'in değişilmez ismi olan Ömer'in yıllık 400 bin Euro olan garanti ücretine de yeni kontratta artış yapılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.