Hava Durumu

Galatasaray'da Bernard Mensah transferi bitiyor

12 Ağustos'taki ilk idmana kadar kadrosunu toparlamaya çalışan Aslan'da, transferi son aşamasına getirilen isimlerden biri de Mensah... Sarı-Kırmızılılar, Maicon'dan sonra yapılacak ilk satışla, Kayserisporlu futbolcuyu renklerine bağlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2020 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2020 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'da Bernard Mensah transferi bitiyor

Bernard Mensah, Florya'ya bir adım daha yaklaştı. Sarı-Kırmızılı yönetim, yıllık ücret ve diğer detaylar konusunda, 25 yaşındaki futbolcuyla anlaşmaya vardı. Galatasaray'ın artık tek yapması gereken, Kayserispor'un Atletico Madrid'e ödeyeceği 3.6 milyon Euro'luk borcu üstlenmek. Bunun için de Maicon'un ardından yapılacak ilk satışın parası bu transfere aktarılacak. Teknik direktör Fatih Terim'in talebiyle, 12 Ağustos'taki ilk idmana kadar yeni sezon kadrosunun bir araya getirilmesi, böylece takımın lig başlayana kadar hazır hale gelmesi planlanıyor. Bunun başarılabilmesi için de piyasası bulunan ve gözden çıkarılan oyunculardan en az birinin daha satılması gerekiyor. Bu doğrultuda gözler Belhanda ve Babel'e çevrilmiş durumda.

Önce giden sponsor olacak!

Galatasaray'dan ayrılmayı kabul eden Belhanda'nın Suudi Arabistan'a transferi bu hafta gerçekleşirse, yönetim çok derin bir nefes almış olacak. Faslı yıldızdan 9-10 milyon Euro civarında geliri bekleyen Sarı- Kırmızılılar, bu paranın bir vakit Kayserispor'a ödeyecek ve Mensah'ı bonservisiyle beraber alacak. Belhanda ile eş zamanlı olarak Babel'in satışı da Hollandalı yıldızdan kazanılması muhtemel para da Mensah'ın transferinde kullanılacak. Yani hangi satış daha önce gerçekleşirse, o oyuncu Mensah'ın sponsorluğunu üstlenmiş olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.