Hava Durumu

Galatasaray'da derbi sevinci

Ligde üst üste 7. kez kazanarak şampiyonluktaki iddiasını yükselten sarı kırmızılılarda Ömer Bayram, "Kadıköy'de son kazandığımızda 8 yaşındaydım. İnşallah sonu şampiyonluk olur" derken, Falcao, "İnanılmaz hazırlandık. 20 yıllık tarihi yıktık" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2020 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2020 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'da derbi sevinci

Süper Lig'de Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 devirerek rakibini Kadıköy'de 20 yıl sonra yenen Galatasaray'da alınan üst üste 7. galibiyetle de şampiyonluk sesleri arttı. Bir gol atan Falcao, "Ezeli rakibimiz Fenerbahçe karşısında 20 yıllık tarihi yıktık" derken, "Uzun zamandır burada kazanamıyorduk. Çok dua ettik, Tanrı'ya şükürler olsun ki onun sayesinde ile güzel bir galibiyet geldi" ifadelerini kullandı.

'ÇOK UZUN ZAMAN OLDU'

Ömer Bayram galibiyet için "Burada son kazandığımızdan beri çok uzun zaman oldu, ben bile hatırlamıyorum, 8 yaşındaydım. Sonu şampiyonluk olur inşallah" dedi. Onyekuru taraftara teşekkür ederken, Fernando Muslera ise şöyle konuştu: "Çok önemli bir galibiyet aldık. Çok iyi oynadı. Son vuruşlarda daha iyi olsa çok daha farklı bir sonuç olabilirdi."

DONK, FENER'E 3. GOLÜNÜ ATTI

Derbinin 40. dakikasında kafayla fileleri havalandıran Donk, ligde Fenerbahçe'ye attığı gol sayısını 3'e çıkardı. Bir asistle de yıldızlaşan Donk, ayrıca yüzde 87,9 pas isabet oranı yakaladı.

'DERS OLARAK OKUTULMALI'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, deplasmanda 3-1'lik skorla alınan Fenerbahçe galibiyetinin ardından büyük coşku yaşadı. "Marjinal değeri çok yüksek bir galibiyet. Bunun nedeni hem rakibin değerli olması, hem de 21 yıldır kazanamamamız" ifadelerini kullanan sarı kırmızılıların başkanı, şöyle devam etti: "Bu rakibimize verdiğimiz değeri de gösteriyor. İktisat derslerinde okutulması gereken bir galibiyet. Bize nasip ve kısmet oldu. Teknik kadromuzu, oyuncularımızı tek tek kutluyorum. Taraftarlarımıza da selam olsun"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.