Hava Durumu

Galatasaray'da esas olan sürekliliktir

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray’ın 19’uncu şampiyonluğunu kutlarken, yepyeni heyecanlar peşinde koştuklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2013 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2013 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'da esas olan sürekliliktir

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal, Bursa Galatasaraylılar Derneği’nin şampiyonluk gecesine katıldı. Kervansaray Termal Otel’de düzenlenen gecede Bursa Valisi Şahabettin Harput da yer aldı.

Yoğun ilginin olduğu gecede açıklamalarda bulunan Aysal, “Galatasaray tarihinin en seçkin gecelerinden birini yaşıyoruz. Kupalar şampiyonluklar gelir, müzede toparlanır ama hatıralar gönüllerde yerleşir. Galatasaray 19. şampiyonluğunu kutlarken yepyeni heyecanlar peşinde koşuyor. Galatasaray’da esas olan sürekliliktir. 1481’den beri yanan bir eğitim ışığı var. En büyük gücümüz bu enerjiden geliyor. Galatasaray’ın dünya kulüplerinden farkı burada yatıyor. Bu akşam Bursa’da bu geceyi hazırlayan dernek üyelerine teşekkür ediyorum. Çok güzel bir akşam. Valimize ve başsavcımıza, katılımcılara teşekkür ediyoruz. Bu güç yeni şampiyonluklar olarak geri dönecek” dedi.

“İNŞALLAH 20’İNCİ ŞAMPİYONLUK GELECEK”

Bursa Valisi Şahabettin Harput ise, “Bu akşam benim içimde en mutlu anlarımdan bir tanesi" diyerek, "Galatasaray tarihlere sığmayan, konuşmalara sığmayan bir efsane. Galatasaraylılar olarak ne kadar övünsek azdır. Galatasaray beraberliğin saygının sevginin en güzel örneklerinin sergilendiği camiadır. Bu camia hep beraber olmuştur. Galatasaraylılara 19. şampiyonluğu kazandıran Aysal’a teşekkür ediyoruz. Biz artık şampiyonluklara alıştık. Başkanım bizi 4 yıldız kurtarır. 4 yıldızı istiyoruz ve alacağız. Galatasaray dünyanın her tarafından başımızı dik tutan bir kulüp olmuştur. Bu başarılar bundan sonrada artarak devam edecektir. ‘Ben’ diyenler yok olup gitmişlerdir ama ‘biz’ diyenler hep daha büyümüşlerdir. Biz daha büyüyeceğiz. İnşallah 20’nci şampiyonluk gelecektir” ifadelerini kullandı.

Bursa Galatasaraylılar Derneği Başkanı Ozan Kozan ise, başkan Ünal Aysal ile birlikte 20’inci şampiyonluğu alacaklarına inandıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Bursa Valisi Şahabettin Harput, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’a plaket ve İznik çinisi hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.