Hava Durumu

Galatasaray'da Fatih Terim, PSV maçı öncesi konuşuyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve futbolcu Kerem Aktürkoğlu, PSV ile oynanacak maç öncesi basın toplantısında konuşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2021 19:42
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2021 19:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'da Fatih Terim, PSV maçı öncesi konuşuyor

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Hollanda temsilcisi PSV ile karşılaşacak Galatasaray'da Fatih Terim ve Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulunuyor.

Yapılan transferler ve transfer politikası hakkında gelen soruya yanıt veren Terim, "Başkanımız transferlerle ilgili gerekli açıklamaları yaptı. Kulübümüzün ortak akıl olarak belirlediği kriterleri göz önünde bulundurarak hareket ediyoruz. Transferler konusunda çok kısa süre de olsa sizden müsaade rica ediyorum." dedi.

İlk olarak söz alan Kerem Aktürkoğlu, "Sezona erken başladık ama iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Galatasaray her zaman başarı ve galibiyet için oynar. Önemli bir maça çıkacağımızın farkındayız. Umarım yarın güzel bir sonuçla evimize döneriz. Sezona PSV gibi güçlü bir rakiple başlamak güzel olacak çünkü lig için de ayrı bir test olacak. Güzel bir sezon olacağını düşünüyorum. Umarım yarınki maç, sezonun kalanındaki galibiyetlerin habercisi olur." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.