Hava Durumu

Galatasaray'da ilk ayrılık!

Transferi Galatasaray ile Fenerbahçe arasında krize neden olan ancak tercihini sarı-kırmızılı takımdan yana kullanan Emre Akbaba, yaşadığı ağır sakatlıkların da etkisiyle beklentilerin altında kaldı. Bir türlü forma tutup beklenen katkıyı veremeyen milli futbolcu ile yolların ayrılması gündemde. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 28 yaşındaki orta saha ile henüz yeni kontrat yapılmadı. Yıllık 9.2 milyon euro kazanan Akbaba'nın gönderilecek bütçede yer açılması planlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2021 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2021 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'da ilk ayrılık!

Devre arasında en az iki takviye yapmayı planlayan Galatasaray'da iç transfer görüşmeleri sezon sonuna bırakıldı.

Belhanda, Emre Akbaba, Ömer Bayram, Emre Taşdemir, Şener Özbayraklı, Linnes, Donk, Etebo ve Saracchi'nin sözleşmeleri sona eriyor, Arda ve Babel'in ise opsiyonları bulunuyor. Fatih Terim ve yönetim, oyuncuların performansına göre sezon sonunda karar verecek.

Bu isimlerden takımda kalma olasılığı en düşük olarak Emre Akbaba görülüyor.

Sarı-kırmızılı kulüp, 2018-19 sezonunda Alanyaspor'dan 4 milyon euro'ya alınan ancak hayal kırıklığı yaratan Emre ile devam etmeyi düşünmüyor.

Yıllık kazancı 9.2 milyon TL olan Emre'nin gidişi bütçeyi de rahatlatacak. Sözleşmesinde Avrupa'ya geçerli 15 milyon euro'luk çıkış opsiyonu bulunan 28 yaşındaki hücum oyuncusuna Galatasaray yeni teklifte bulunmadı.

Sarı-kırmızılılardan ayrılması beklenen Emre Akbaba'yı Süper Lig'deki birçok kulüp gündemine almaya başladı.

SAKATLIKLAR YAKASINI BIRAKMADI

Emre Akbaba Galatasaray'a transfer olduktan sonra 2 kez ağır sakatlık yaşadı. Milli yıldızın ayak tarak kemiği kırıldı ve 4 ay sahalardan uzak kaldı. 28 yaşındaki oyuncunun daha sonra ise fibula ve tibia kemikleri kırıldı ve yaklaşık 7 ay daha forma giyemedi.

Akbaba bu sakatlıklardan sonra beklenen performansı ortaya koyamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.