Hava Durumu

Galatasaray'da İrfan Can Kahveci'nin alternatifi Erick Pulgar

İtalyan basını, İrfan Can Kahveci transferini bitirmek için uğraşan Galatasaray'ın Fiorentina forması giyen Şilili orta saha oyuncusu Erick Pulgar'ı istediğini yazdı.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2021 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2021 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'da İrfan Can Kahveci'nin alternatifi Erick Pulgar

Galatasaray'da transfer listesinin başında bulunan İrfan Can Kahvecitransferi Başakşehir'in olumsuz tavrı nedeniyle zora girerken, İtalya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray, İrfan Can'ı çok istiyor ancak Başakşehir'in uzlaşmaz tavrı nedeniyle alternatif çalışmaları da sürüyor. Salih Uçan ve Aytaç Kara "Bizim için yeterli değil" denilerek Fatih Terim'den veto yedi.

ERICK PULGAR İDDİASI

Orkun Kökçü'ye onay çıktı. Ancak onun için alınan ilk fiyatlarda hiç de parlak değil. İrfan Can'a çok yakın rakamlar ortaya çıktı. Terim'i mutlu edecek orta saha oyuncuları aranmaya devam ediyor.

İtalya'dan tam da bu iddiaları tamamlayacak bir haber geldi. Yerel La Nazione gazetesi, Fiorentina'da forma giyen Şilili Erick Pulgar'ı, Leeds United ve Torino ile beraber Galatasaray'ın da izlediğini yazdı. Haberde başka detay verilmezken gözler Aslan'a çevrildi. (Fotomaç)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.