Hava Durumu

Galatasaray'da kondisyoner Alberto Bartali'yle yollar ayrıldı

Yardımcı antrenör Hasan Şaş, futbolculardan Onyekuru, Selçuk İnan ve Mariano ile yollarını ayıran Galatasaray, kondisyoner Alberto Bartali'yle de vedalaştı.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2020 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2020 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'da kondisyoner Alberto Bartali'yle yollar ayrıldı

Galatasaray'da son günlerde takımla yollarını ayıran futbolcuların yanı sıra bir önemli ayrılık daha yaşandığı ortaya çıktı.

Pandemi nedeniyle lige verilen ara esnasında kulüpten ayrılan yardımcı antrenör Hasan Şaş'tan sonra kiralık sözleşmesi biten Onyekuru gitmiş, Selçuk İnan futbolu bırakmış, Mariano da arkadaşlarıyla vedalaşmıştı. Ayrılıklar kervanına bir isim daha eklendi.

Galatasaray'ın kondisyoneri Alberto Bartali'nin de eklendiği, İtalyan çalıştırıcının sarı-kırmızılı ekiple yollarının ayrıldığı öğrenildi.

Bu sezon itibariyle görevi sona eren 57 yaşındaki deneyimli futbol adamı, karantina sürecinde gittiği ülkesinden, sonrasında sınırların kapanması ve uçak seferlerinin durması nedeniyle dönememişti.

Sarı-kırmızılılara geçtiğimiz yılın ocak ayında gelen Bartali'nin takıma katılmasının ardından sezonun ikinci yarısında Cim Bom'un fizik gücünün artmaya başladığı yorumları yapılmış, İtalyan kondisyoner, 2018-19 sezonu şampiyonluğuna katkı sunmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.