Hava Durumu

Galatasaray'da Marcao'nun yerine Omar Alderete!

Galatasaray, Marcao'nun transferi için Roma ile görüşmelerini sürdürürken, Brezilyalı yıldızın alternatifini de belirledi. Sarı-kırmızılılar, Basel'den Omar Alderete'yi gündemine aldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2020 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2020 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'da Marcao'nun yerine Omar Alderete!

Galatasaray, Marcao'nun ayrılma ihtimali üzerine yerini doldurmak için kolları sıvadı. İsviçre basını, Galatasaray'ın Basel'de forma giyen Omar Alderete için ön görüşme yaptığı iddia edildi. 23 yaşındaki genç oyuncu için herhangi bir teklif yapılmadığı ancak Galatasaray'ın Basel'in içinde bulunduğu kritik mali durumdan faydalanmak isteyen takımlardan birisi olduğuna dikkat çekildi. Huracan'dan geçen sezon 1 milyon euro'ya transfer edilen Paraguay'lının 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

PAZARLIK SÜRÜYOR

23 yaşındaki Alderete, geçen sezon toplamda 48 maça çıktı, savunmadaki başarılı futbolunun yanı sıra 2 gol, 1 asistlik performansı ile skor katkısı da yaptı. Öte yandan İtalyan Corriere Dello Sport, Roma'nın Smalling için Manchester United'ı ikna etme konusunda umudu kalmadığı için Marcao'ya konsantre olduğunu yazdı. Ancak Galatasaray'ın yüksek kiralama bedeli talep etmesinin yanı sıra aynı şekilde yüksek bir zorunlu satın alma bedeli istediği için bu transferin çıkmazda olduğu belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.