Hava Durumu

Galatasaray'da Onyekuru takımla çalışmaya başladı

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig'in 35. haftasında Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Henry Onyekuru, antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2021 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2021 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'da Onyekuru takımla çalışmaya başladı

Galatasaray'da Göztepe maçının hazırlıkları sürüyor. Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'ndaki antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı.

Daha sonra gruplar hâlinde dar alanda pas çalışması gerçekleştirildi. Antrenmanın ana bölümünde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma yapıldı.

Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. DeAndre Yedlin'in tedavisine devam edildi. Martin Linnes tedavisinin ardından saha çalışmalarına başladı. Henry Onyekuru, antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Galatasaray kafilesi Göztepe maçının hazırlıklarını yarın saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra saat 14.30'da Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla İzmir'e giderek müsabaka öncesi kampa girecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.