Hava Durumu

Galatasaray'da yeni transferler için imza töreni düzenlendi

Galatasaray'ın yeni transferleri Henry Onyekuru, Mostafa Mohamed, Gedson Fernandes ve DeAndre Yedlin için imza töreni düzenleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2021 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2021 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'da yeni transferler için imza töreni düzenlendi

Galatasaray'ın yeni transferleri Henry Onyekuru, Mostafa Mohamed, Gedson Fernandes ve DeAndre Yedlin için imza töreni düzenleniyor.

Basın toplantısında konuşan Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde;

"Başta Onyekuru olmak üzere tüm yeni oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Teklifler olmasına rağmen bizi seçtiler. Galatasaray'ı seçtiler, tercih ettiler. Bu çok önemli. Allah utandırmasın, nokta transferler, fırsat transferler... Limitler için de kalarak yaptığımız, hiçbiriyle çifte sözleşme yapmadan yaptığımız transferler."

Henry Onyekuru'nun açıklamaları şu şekilde;

"Başkanımıza, yönetimimize ve Fatih hocama teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Yuvama geri döndüm. Umarım sezon sonunda yine şampiyon oluruz"

DeAndre Yedlin'in açıklamaları;

"Galatasaray forması giyeceğim için çok mutlu, heyecanlı, onurlu ve gururluyum. Beni burada çok iyi karşıladılar. Herkese çok teşekkür ediyorum. Galatasaray'ı daha ABD'den tanıyorum. Orada çok az takım tanınırken ben Galatasaray'ı tanıyordum. Umarım takımımla şampiyonluk yaşarım.."

Mostafa Mohamed'in açıklamaları;

"Galatasaray benim ikinci ailem gibi. Onları mutlu etmek beni daha çok mutlu etti. Golü ilk attığımda onların hissini çok iyi anlıyorum. Tüm taraftarlara çok teşekkür ediyorum."

Gedson Fernandes'in açıklamaları;

"Galatasaray gibi büyük bir camiada olmaktan mutluyum. Size karşı oynamıştım. Artık bu kulüp için mücadele edeceğim. Umarım taraftarların önünde oynama onuruna erişirim. Geldiğim ilk andan beri evimde gibi hissettirildim. Sosyal medyadaki destek çok güzel."

SORU - CEVAP

Mostafa Mohamed'e sezon başında Fenerbahçe'den transfer teklifi geldi mi?

Mostafa Mohamed: Fenerbahçe'den teklif geldi ama ben Galatasaray'da olmaktan dolayı daha mutlu olacağımı düşündüm çünkü burası enim ikinci ailem.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.