Hava Durumu

Galatasaray'dan Beşiktaş'a gözdağı

Transferde çalışmaları sürdüren ve önceliği forvet arayışına veren Galatasaray, Beşiktaş'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Chelsea'li Fransız golcü için devreye girdi. Oyuncunun Chelsea'de kalmayacağına kesin gözle bakılırken yeni takımının önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2016 21:21
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2016 21:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'dan Beşiktaş'a gözdağı
Forvet pozisyonu için transfer çalışmalarına aralıksız devam eden Galatasaray ve Beşiktaş resmen pişti oldu.

Chelsea'de forma giyen 29 yaşındaki oyuncunun, Diego Costa ve Pedro'nun gerisinde kalmasının yanı sıra takıma son olarak katılan Michy Batshuayi'nin de gelişiyle forma şansı neredeyse sıfıra indi. İşte o isim...

Daha önce de transfer için girişimlerde bulunan sarı kırmızılı kulüp, santrafor ve sağ kanat bölgelerinde oynayabilen Loic Remy için kiralık formülünü deneyecek.

İngiliz Daily Star gazetesi, sene başında Chelsea’nin Fransız yıldızı Loic Remy ile sarı-kırmızılı kulübün ilgilendiğini ve Chelsea'nin transfere sıcak baktığını iddia etmişti.

2014 yılında Chelsea'ye transfer olan Fransız yıldız oyuncunun 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Remy'nin transfermarkt'taki güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro.

Fransa Milli Takımı ile de 31 maça çıkan yıldız oyuncu çıktığı 7 gol kaydetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.