Hava Durumu

Galatasaray'dan Radamel Falcao için sakatlık açıklaması!

Galatasaray, Antalyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Radamel Falcao için sakatlık açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2021 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2021 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'dan Radamel Falcao için sakatlık açıklaması!

Galatasaray, Süper Lig'in 18'inci haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. Bu arada, sarı-kırmızılılarda Falcao'nun sağ üst adale grubunda kısmi yırtık ve kanama tespit edildiği belirtildi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman öncesi teknik direktör Fatih Terim, saat 12.00'de oyuncularla dün akşam oynanan İttifak Holding Konyaspor maçına ilişkin bir teknik analiz toplantısı gerçekleştirdi. Toplantının hemen ardından saat 14.30'da başlayan antrenmanda ise Konyaspor'a karşı tam süre görev alan oyuncular, yenilenme çalışması yaptı.

Diğer oyuncular antrenmana ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra pas oyunları üzerinde duruldu. Antrenmanın ana bölümünde dayanıklılığa yönelik oyunsal formda çift kale oyun oynandı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

FALCAO AÇIKLAMASI

Sarı-kırmızılılarda Peter Etebo ve Sofiane Feghouli, tedavilerinin ardından kondisyonerler eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Sağ üst adale grubunda orta düzeyde zorlanma (kısmi yırtık ve kanama) tespit edilen Radamel Falcao'nun tedavisine başlandı.

Galatasaray, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına yarın saat 11.30'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.