Hava Durumu

Galatasaray'dan Taylan Antalyalı'ya yüzde 100 zam

Galatasaray'da son dönemde teknik direktör Fatih Terim'in orta sahada vazgeçilmezi olan isim Taylan Antalyalı'ya büyük bir zam geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2020 08:48
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2020 08:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'dan Taylan Antalyalı'ya yüzde 100 zam

Taraftarların 'Cesur Yürek' diye seslendiği Taylan Antalyalı'ya devre arasında yönetimden jest geliyor. Yönetim genç yıldızın maaşına yüzde 100 zam yapacak. Taylan herkesin beğenisini kazandı.

Galatasaray'da son dönemde ortaya koyduğu futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan genç yıldız yıllık 2.2 milyon lira kazanıyor. Yönetim, Taylan Antalyalı'nın maaşına devre arasında iyileştirme yapacak. Yönetim Fatih Terim'le de görüştü.

Sarı-kırmızılı Yönetimin Taylan Antalyalı'ya yüzde 100 zam yapacak ve yıllık maaşını 4.4 milyon liraya yükseltecek. Yönetimin, Teknik Direktör Fatih Terim ile yaptığı görüşmeden sonra böyle bir karar aldığı öğrenildi.

SAKATLIK ŞOKU

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, dünkü antrenmanda girdiği ikili mücadelede sol ayak bileği burkulan Taylan Antalyalı'nın, günü tedbir amaçlı tedavi ile geçirdiği belirtildi. Taylan'ın sağlık durumunun yarın yapılacak tetkikler sonrasında netleşeceği aktarıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.