Hava Durumu

Galatasaray'dan Volkan Şen atağı

Galatasaray, Bursaspor'dan ayrılma kararı alan Volkan Şen'le bombayı patlatmaya hazırlanıyor. F.Bahçe 'nin de istediği milli oyuncuyla her konuda anlaşıldığı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2015 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2015 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'dan Volkan Şen atağı
Aydın'ın sözleşmesini yenilemeyen, Amrabat'ı Malaga'ya satan, Bruma'yı Sociedad'a kiralayan sarı kırmızılı takım aradığı hücum özellikli kanat oyuncusunu Bursaspor'da buldu.

Yeşil-beyazlı kulübün süresiz kadro dışı bıraktığı Volkan Şen, Cimbom'la her konuda anlaşmaya vardı. Çocukken sarı-kırmızı renklere gönül veren Volkan, Milli Takım'a tekrar seçilmesinde önemli rol oynayan Hamza Hamzaoğlu ile çalışmak istedi ve F.Bahçe'nin de ilgilenmesine rağmen Galatasaray'ı tercih etti.

İki kulüp arasındaki görüşmelerde ufak pürüzler kaldığı öğrenildi. Volkan Şen transferini takas yoluyla çözmeye çalışan Aslan, Hamza Hamzaoğlu'nun kadrosunda düşünmediği Yekta ve sarı-kırmızılı taraftarın takımda istemediği Sercan'ı Bursaspor'a önerdi. Ertuğrul Sağlam'ın bu iki isme sıcak baktığı öğrenildi. Yekta Kurtuluş'un ücretinin bir kısmını da ödemeyi kabul eden Cimbom, düşük bir bonservis bedeliyle Volkan transferine nokta koymaya hazırlanıyor.(fanatik)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.