Hava Durumu

Galatasaray, Fenerbahçe'yi sahasında 6 maçtır yenemiyor

Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray, konuk ettiği Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı. Bu sonuçla sarı kırmızılıların sahasında ezeli rakibini yenememe serisi 6 maç oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2020 21:30
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2020 21:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray, Fenerbahçe'yi sahasında 6 maçtır yenemiyor

Süper Lig'in 3. haftasında yapılan Galatasaray- Fenerbahçe derbisi golsüz eşitlikle sona erdi. Galatasaray'ın sahasında Fenerbahçe'ye karşı kazanamama serisi 6 maça çıktı.

Türk Telekom Stadı'nda sarı lacivertlileri son olarak 2014-2015 sezonunda yenen sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 5 maçta 4 beraberlik, 1 yenilgi yaşamıştı.

BU SEZON İLK KEZ KAZANAMADI

Galatasaray, bu sezon yaptığı 5. resmi maçta ilk kez rakibini yenemedi. Süper Lig'de Gaziantep FK ve Medipol Başakşehir'i mağlup eden, UEFA Avrupa Ligi elemelerinde ise Azerbaycan'ın Neftçi ile Hırvatistan'ın Hajduk Split takımlarını yenen sarı-kırmızılı takım, ilk kez skor üstünlüğünü elde edemedi.

Bu sezonki resmi maçlarda 10 gol atıp, 2 gol yiyen Galatasaray, aynı zamanda ilk kez bir resmi müsabakada rakip fileleri havalandıramadı.

FEGHOULI FATİH TERİM'İ KIZDIRDI

Galatasaray'ın Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli'nin arka arkaya yaptığı top kayıpları teknik direktörü Fatih Terim'in sinirlenmesine neden oldu.

Müsabakanın ikinci yarısında sarı-kırmızılı takımın üst üste geliştirdiği hızlı ataklarda top son olarak sağ kanattaki Feghouli'ye geldi. Tecrübeli futbolcunun kötü ortalar yapması ve topu iyi değerlendirememesi üzerine saha kenarına kadar çıkan Terim, tepkisini gösterdi. Fatih Terim, Feghouli'yi 70. dakikada oyundan alırken yerine Ryan Babel'i sürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.