Hava Durumu

Galatasaray futbol takımı az daha yanıyordu

G.Saray taraftarı, Almanya'da Schalke zaferini kutlarken az daha takımın otobüsünü yakıyormuş.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2013 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2013 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray futbol takımı az daha yanıyordu

Maç sonu Köln Havaalanı’nda taraftarlar meşalelerle otobüse dalınca; futbolcuların yangın ve boğulma tehlikesi atlattıkları, hatta korkudan camları kırmaya çalıştıkları ortaya çıktı...

Şampiyonlar Ligi 2. turunda Schalke’yi geçip çeyrek finale çıkan Galatasaray’ın, Almanya’daki rövanşın ardından toplu halde ölüm tehlikesi atlattığı ortaya çıktı. Gelsenkirchen’deki muhteşem galibiyetin ardından coşkuyla İstanbul’a hareket etmek için Köln Havaalanı’na giden Sarı-Kırmızılılar’ın, Almanya’daki havalimanında otobüsün içine atılan meşaleler nedeniyle yanma, dumandan zehirlenme ve boğulma tehlikesi atlattıkları öğrenildi. Her şey takım otobüsünün Köln Havaalanı’na girmesiyle başladı. Yüzlerce gurbetçinin bir anda otobüsün etrafını sarması ve ellerindeki meşalelerle ön kapıdan içeriye girmeye çalışmasıyla, ortalık karıştı. Otobüsün içini kaplayan duman nedeniyle büyük panik yaşayan futbolcuların; kapılardan içeriye girmeye uğraşan taraftarlar ve oluşan izdiham sebebiyle kaçamadıkları, boğulmamak için de camları kırmaya çalıştıkları öğrenildi.
 
‘ALLAH KORUDU, YANIYORDUK’

 Htspor'da yer alan habere göre; Bu sırada ön tarafta bulunan teknik direktör Fatih Terim ve yardımcıları ile birlikte 2. başkan Ali Dürüst ve yönetici Abdurrahim Albayrak’ın da otobüsün ön kapısından taraftarların üzerine atılarak yoğun kalabalığı yardıkları ve büyük bir felaketi son anda önledikleri ifade edildi. Gurbetçi taraftarların havaalanında yığılması karşısında hiçbir önlem almayan Alman polisinin, takım için eskort vermemesinin de büyük tepki topladığı ve bu talihsiz olayın bu yüzden yaşandığı bildirildi.
 
Olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamayan Sarı-Kırmızılı futbolcuların büyük bölümü, havalanında ellerini ve yüzlerini yıkayarak kendilerine gelmeye çalıştı. Özellikle Drogba ve Sneijder gibi takıma devre arası katılan dünyaca ünlü yıldızların ise büyük bir şok yaşadıkları ifade edildi. Olayı doğrulayan yöneticiler ise, “Bizi Allah korudu. Az kalsın otobüs yanıyordu” diye konuştular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.