Hava Durumu

Galatasaray HDİ Sigorta, Arkas Spor'u ağırlayacak

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 5. haftanın kapanış maçında Galatasaray HDİ Sigorta, yarın Arkas Spor'u ağırlayacak. Mücadele TRT SPOR Yıldız'dan naklen yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2021 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2021 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray HDİ Sigorta, Arkas Spor'u ağırlayacak

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 5. hafta heyecanı tamamlanıyor. Haftanan kapanış mücadelesinde Galatasaray HDİ Sigorta, Arkas Spor'u konuk edecek.

Son hafta maçlarını kazanan iki ekip, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda karşı karşıya gelecek. 4 maçtan üçünden galibiyetle ayrılan ev sahibi ekip, ligde dördüncü basamakta bulunuyor. 4 maçını da 3-0 kazanan Arkas Spor ise lider durumda.

İzmir temsilcisi, set başına 3,6 blokla ligin zirvesinde yer alıyor. Sarı kırmızılı ekip ise set başına 2,4 blok ortalamasına ulaştı.

Galatasaray Hdi Sigorta'nın skor yükünü çeken Maurice Torres, 11 servis sayısı ile en fazla ace yapan oyuncu. Arkas Spor'da ise Efe Mandıracı ile Gabriel hücumda öne çıkan isimler.

Geçen sezon oynanan iki karşılaşmayı da 3-0 kazanan Galatasaray Hdi Sigorta'nın Arkas Spor'u ağırlayacağı mücadele saat 17.00'de başlayacak ve naklen TRT SPOR Yıldız ekranlarında olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.