Hava Durumu

Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'nde dişli rakipler bekliyor

Galatasaray, yeni sezonda Şampiyonlar Liginde mücadele etme hakkı kazanırsa kura çekimine dördüncü torbadan katılacak. Bu durumda da Sarı-Kırmızılıları zorlu rakipler bekleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2018 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2018 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'nde dişli rakipler bekliyor

2015-2016 sezonundan bu yana Şampiyonlar Ligine hasret kalan Galatasaray, kalan 3 haftada hata yapmazsa önümüzdeki yıl Devler Liginde mücadele edecek. Bu sebeple taraftar da çok heyecanlı. San-kırmızılılar 14 defayla Şampiyonlar Liginde Türkiye'yi en çok temsil eden takım konumunda. Ancak Galatasaray, 2016-17 sezonunda UEFA'dan aldığı ceza ve 2017-18 sezonunda Avrupa Ligi'ne ön elemede veda etmesi sebebiyle son iki sezonda puan toplamayı başaramadı.

DEV RAKİPLER BEKLİYOR

Türkiye gazetesinin haberine göre; UEFA'da takımların puanları hesaplanırken son 5 sezona bakıldığı için Galatasaray'ın sadece 29 bin 500 puanı bulunuyor. Şampiyonlar Liginde geçtiğimiz sezon 3. torbaya son sıradan katılan takımın 42 bin puanı bulunuyordu. Beşiktaş, 45 bin puanla üçüncü torbada yer almayı başarmıştı. Yani Galatasaray, yeni sezonda Şampiyonlar Liginde mücadele etme hakkı kazanırsa çok büyük bir ihtimalle kura çekimine dördüncü torbadan katılacak. Bu durumda da Sarı-Kırmızılıları zorlu rakipler bekleyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.