Hava Durumu

Galatasaray'ı yenip moralleri düzeltmek istiyoruz

Bursaspor'lu futbolcu Şener Özbayraklı pazar günü oynanacak Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Taraftarların karamsarlıga kapılmamasını isteyen Şener, "Bursaspor'u layık olduğu yere getireceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2013 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2013 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'ı yenip moralleri düzeltmek istiyoruz

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında kendi sahasında Galatasaray ile oynayacak olan Bursaspor'da hazırlıklar sürüyor. Şener, antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ligin yeni başladığını ifade eden Şener, "Lige başladık. Olumsuz bir hava var. Bunu iyiye çekmek bizim elimizde. Galatasary maçı bizim için dönüm noktası gibi. Son şampiyonla içeride oynayacağız. Taraftarımızı üzdük. Üzerimizde baskı var. Galatasaray maçını yenip moralleri düzeltmek istiyoruz. Önümüzde çok maç var. Futbolun içinde üzüntü de var. Bunu düzeltmek bizim elimizde. Karamsarlığa gerek yok. İnşallah iyi sonuçlar alıp Bursaspor'u layık olduğu yere getireceğiz" diye konuştu.

"TAKIMI MOTİVE EDİYOR"

Teknik direktör Christoph Daum'a alışma sürecinde olduklarını kaydeden Şener, "Hocamız değişti. Alışma sürecindeyiz. 2-3 gündür çok iyi bir şekilde çalışıyoruz. Hocamız takımı motive etmeye çalışıyor. Takımdaki ağabeylerimiz de bizi motive ediyor" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.