Hava Durumu

Galatasaray'ı yenmeye odaklandık

Bursaspor'un orta saha oyuncusu Fernando Bellushci, pazar akşamı sahalarında oynayacakları Galatasaray maçını değerlendirirken, "Kazanmaya odaklandık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2013 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2013 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'ı yenmeye odaklandık

"Son şampiyon Galatasaray'a karşı oynayacağız" diyen Belluschi, güçlü rakiplerinin iyi oyuncuları olduğunu vurgularken, "Biz de iyi çalışıyoruz. Çok iyi hazırlanıyoruz. Antrenmanların hepsi yüksek tempoda geçiyor. Kazanmaya odaklandık" diye konuştu. Sakatlığının geçtiğini ve fiziksel olarak kendisini daha iyi hissettiğini söyleyen Belluschi, şöyle devam etti:

"Sakat olduğum sürede takımımın çok önemli maçlarında oynamadım. Bu maçlar da bize pahalıya mal oldu. Özellikle bu maçta fırsat bulursam gol atmayı deneyeceğim. Atarsam çok memnun olurum."

"FUTBOLDA BÖYLE ŞEYLER OLABİLİYOR"

"Twente maçında yoktun takım elendi, bu yıl da Vojvodina maçında yoktun takım yine elendi. Ne düşünüyorsun?" sorusuna Belluschi, "Fiziksel olarak sahada olmasam da düşünce olarak arkadaşlarıma her zaman destekledim. Ama futbolda böyle şeyler olabiliyor. Sahadaki futbolcular elinden gelen herşeyi yaptı" dedi.

"KENDİ TAKTİKLERİ VAR"

Takımdaki teknik direktör değişikliğini de değerlendiren Belluschi, "Christoph Daum, bizimle birlikte çok yeni. Kendi idealleri ve düşüncelerine en kısa sürede adapte olup takıma yansıtmaya planlıyoruz. Her hocanın kendi taktikleri var. Takım daha iyi yerlere gelecektir" diye konuştu. Bellusci, "Bursaspor'un eksiği nedir?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

"ÇOK DAHA İYİ YERE GELECEĞİZ"

"3 tane resmi maç oynadık. Bu 3 maç önemli olduğu için daha çok yansıdı. Yeni hocamız hatalar üzerinde çok duruyor. Eminim ki takım çok daha iyi yerlere gelecek. UEFA'dan elendiğimizde takımda sarsıntı oldu. Herkes çok üzüldü. Eskişehirspor mağlubiyeti de ardından bizi üzdü. Önümüzdeki hafta bu hataları düzeltebiliriz. Bu maçı kazanırsak moral olarak iyi olacağız. Bu da bize artı olacaktır."

"YOKLUĞUNU HİSSETTİK"

Eski çalıştırıcı Hikmet Karaman'ın ayrılmasıyla yönetim tarafından tekrar göreve çağırılan tercüman Volkan Çay ile ilgili düşüncelerini de aktaran Belluschi, "Yokluğunu hissettik. Büyük etki yaptı. Sadece tercüman olarak değil arkadaş olarak da iyi bir ilişkimiz vardı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.