Hava Durumu

Galatasaray’ın efsane ismi son yolculuğuna uğurlandı

Galatasaray tribünlerinin tanınan isimlerinden Sezgin Özcimbomlu, son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2013 20:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2013 20:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray’ın efsane ismi son yolculuğuna uğurlandı

Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Galatasaray tribünlerinin sembol ismi Sezgin Özcimbomlu, yoğun bakımda geçen 3 günün ardından dün, hayatını kaybetti. ‘Kaçmaz’ olan soyadını ‘Özcimbomlu’ olarak değiştiren Galatasaray aşığı Sezgin Özcimbomlu, Şişli Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kulaksız Mezarlığı’na defnedildi.

Törene, Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, yönetim kurulu üyeleri Ümit Özdemir, Ebru Köksal, Sedat Doğan, Necati Demirkol, kulüp icra kurulu başkanı Lutfi Arıboğan ile çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar katıldı.

Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Sezgin Özcimbomlu’nun Galatasaray için sembol bir isim olduğunu ifade ederek, “Galatasaray’a ve tribünlere yıllarca emek vermiş bir isimdi. Ben sporculuk yıllarından beri tanıyorum kendisini. Çok iyi bir insandı. Bu camia’nın önemli bir ismiydi. Ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Üzgünüz” diye konuştu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın seyahatte olduğunu söyleyen Arıboğan, “Sayın başkanımız yurtdışında seyahate. Kendisini temsilen biz buradayız” dedi.

Sezgin Özcimbomlu’nun naaşı, kılınan cenaze namazının ardından Kulaksız Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.