Hava Durumu

Galatasaray'ın hedefi Salih Özcan

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da özellikle teknik direktör Fatih Terim'in öln forması giyen Türk asıllı oyuncu Salih Özcan'ı istediği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2020 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2020 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'ın hedefi Salih Özcan

Süper Lig'de özellikle corona virüs nedeniyle verilen ara sonrası beklentilerin altında bir performans sergileyen Galatasaray, yeni sezonda yeniden şampiyonluk adına iddialı olacak bir kadro için transfer çalışmalarını sürdürürken teknik direktör Fatih Terim'in listesinde Köln forması giyen Türk asıllı oyuncu Salih Özcan yer alıyor.

TodoFichajes, 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun Galatasaray'ın transfer listesinde yer aldığını belirtirken özellikle Fatih Terim'in bir süredir oyuncuyu takip ettiği ve kadroya katılmasını istediği aktarılıyor.

Bu sezon Köln'den kiralandığı Kiel ile Bundesliga 2'de 28 maça çıkan orta saha oyuncusu; 5 gol, 7 asist ile takımına önemli katkı sağlamıştı.

Almanya'nın alt yaş grubu milli takımlarında da forma giymiş olan Salih özcan'ın bonservis bedelinin 5 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.