Hava Durumu

Galatasaray'ın Jean Michael Seri ısrarı

Galatasaray Yönetimi, Fatih Terim'in ısrarla istediği ve bunu basın toplantısında da dile getirdiği Seri için Fulham'a bir teklif daha sundu. Zorunlu satın alma opsiyonunu kaldırmak isteyen sarı kırmızılılar yeni bir teklif verdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2020 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2020 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'ın Jean Michael Seri ısrarı

Geçtiğimiz sezon İngiliz ekibi Fulham'dan 1.5 milyon Euro'luk kiralama bedeli ile transfer edilen yıldız orta saha oyuncusu Jean Michael Seri, performansı ile takımının en istikrarlı isimlerinden birisi olmuştu. Galatasaray Yönetimi de bu anlamda uzun süredir Fildişi Sahilli oyuncuyu kadrosuna katabilmek için girişimlerini sürdürüyordu. Ancak Fulham'ın sunduğu, 10 milyon Euro'yu bulan zorunlu satın alma opsiyonu maddesi Sarı-Kırmızılı ekibin adeta elini, kolunu bağladı.

Galatasaray son güne kadar zorlayacak

Galatasaray'ın hocası Fatih Terim'in, 29 yaşındaki futbolcuyu ısrarla istemesi ve onun oyun kuruculuğundan faydalanma arzusu nedeniyle yönetim yeniden harekete geçti. Seri'nin, en azından 1 yıl daha Sarı-Kırmızılı formayı giyebilmesi için Fulham'a, 2.5 milyon Euro'luk bir kiralama bedelinin önerilmesi bekleniyor. Cim Bom, Seri için transferin son gününe kadar girişimlerini sürdürecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.