Hava Durumu

Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor kadrosu belli oldu!

Galatasaray'ın Süper Lig'de yarın oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının kamp kadrosu belli oldu. Sacha Boey, Arda Turan ve Oğulcan Çağlayan kadroda yer almadı.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2021 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2021 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor kadrosu belli oldu!

Galatasaray , 2021-2022 Süper Lig Sezonu 14. haftasında Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'ndaki antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı. Daha sonra gruplar hâlinde dar alanda pas ve top kapma çalışması gerçekleştirildi.

Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma yapıldı. Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Galatasaray, Yeni Malatyaspor maçı için bugün saat 16.00'da Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Malatya'ya hareket ederek yarınki müsabaka öncesi bu kentte kampa girecek.

Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Taylan Antalyalı, Alpaslan Öztürk, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Mostafa Mohamed, İsmail Çipe, Ömer Bayram, Olimpiu Moruțan, Berkan Kutlu, Victor Nelsson, Christian Luyindama, Alexandru Cicâldău, Marcão Teixeira, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Halil Dervişoğlu, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.